Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA SUNNY BEACH HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Melia Sunny Beach (ex Iberostar) este un complex hotelier situat la 70 de metri de plajă și la 200 de metri de centrul stațiunii.

Facilitati Hotel

Ca și facilități, hotelul oferă oaspeților săi: restaurante cu preparate din bucătăria locală și internațională, lobby bar, bar la piscină, piscină exterioară, piscină pentru copii, piscină interioară, sală de fitness, saună și masaj, solar, jacuzzi la piscina exterioară, teren de joacă pentru copii, sală de conferințe, centru de afaceri, internet cafe (contra cost), internet Wi-Fi (gratuit în tot hotelul și în camere), birou de schimb valutar, biliard, mese de tenis, terenuri de tenis, magazine, coafor, seif, spălătorie, restaurante, baruri, parcare cu plată (locuri limitate).

Facilitati camere

Toate camerele beneficiază de un design modern și dispun, ca și facilități, de: baie cu duș, minibar (contra cost), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif (contra cost), balcon cu vedere la mare sau la parc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie