Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Palace Hotel este localizat in nordul statiunii Sunny Beach, fiind despartit de plaja doar de promenada. Centrul statiunii se afla la 1 km distanta.

Facilitati hotel

Palace Sunny Beach pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: reeptie, birou schimb valutar, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, piscina exterioara, umbrele si sezlonguri la piscina, magazin, asistenta medicala, restaurant principal cu gradina de vara, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, room service, serviciu de curatatorie, loc de joaca pentru copii, baby cot (gratuit, la cerere), jocuri electronice (contra cost), servicii la plaja (contra cost), sporturi (contra cost), parcare (gratuit).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de TV cu programe prin cablu, telefon, aer conditionat, mini bar, balcon cu vedere la mare/laterala la mare/piscina, seif (gratuit), fierbator apa, baie cu dus si uscator de par, fier de calcat (posibilitate de inchiriere de la receptie, gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala
Recepție 24h

Locatie