Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotel Wela este localizat in partea nordica a statiunii Sunny Beach, la o distanta de aproximativ 300 de metri fata de plaja si la 2 km de Action Aqua Park.

Facilitati hotel

Wela Hotel pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: receptie, restaurant cu terasa cu capacitate de 300 de locuri, restauant Brunch cu terasa cu capacitate de 200 de locuri, lobby bar, bar de noapte, biliard, piscina exterioara cu apa minerala (singura de acest fel din Sunny Beach), salon de coafura, Wi-Fi, fitness, sauna, centru SPA, magazine, teren de fotbal, teren de tenis, badminton, darts, mini golf, club pentru copii,loc de joaca pentru copii, programe de animatie, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, gimnastica, parcare nepazita. 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, aer conditionat (centralizat in cladirea principala, individual in noua cladire), televizor cu programe prin cablu, telefon, mini bar (contra cost), seif (contra cost), Wi-Fi, baie cu dus si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h

Locatie