Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT GEORGE PALACE SAINT VLAS


Descriere



Localizare

St. George Palace este situat in St. Vlas, la doar 300 m de plaja si la aproximativ 4 km de centrul Sunny Beach, la 10 km de Nessebar.

 

Facilitati hotel

Hotelul are 3 clădiri – 4, 5 și 7 etaje, 4 lifturi, în total 150 de unități de cazare. Aer condiționat în zone publice, restaurant principal, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, închiriere vehicule, bar la piscină, recepție cu seif de închiriat (cu plată), wireless gratuit în zonele comune, servicii medicale (contra cost, la cerere) , coafor, salon masaj; fier si masa de calcat gratuite la cerere.

 

Facilitati camere

Toate unitățile au: aer condiționat individual, TV LCD, Wi-Fi, mini-frigider în camere duble, frigider în celelalte, birou (în unele unități), baie cu duș, uscător de păr și prosoape. Pardoseală laminată/mochetă/ gresie. Fier si masa de calcat, ceainic electric, cuptor cu microunde (cu garantie, la cerere la receptie).
Unele unități au balcon mobilat cu masă și scaune.


 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
lift
Seif
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Asistenta medicala