Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOYA BEACH RESORT


Descriere



Localizare

Hotelul este situat în partea centrală a orașului Sveti Vlas, langa portul Dinevi Marina, la 6 km de Sunny Beach și la 10 km de orașul vechi Nessebar.

 

Facilitati hotel

Construit în 2022, hotelul dispune de 6 magazine,10 lifturi, 2 restaurante principale și 2 restaurante a-la-carte, recepție 24/7, lobby bar, bar la piscină, Wi-Fi gratuit, sală de conferințe, 3 piscine exterioare, 2 piscine interioare incalzite, aquapark cu 5 tobogane, umbrela, sezlonguri si prosoape la piscina, animație pentru adulți, programe de divertisment, gimnastică in apa, sauna, fitness, aerobic, yoga, polo, facilități pentru persoane cu dizabilități.

Contra cost: hamam, masaje, salon de înfrumusețare, închiriere de mașini, parcare.

Pătuțuri pentru copii (la cerere), scaune înalte în restaurant, piscină cu secțiune pentru copii, loc de joacă, animație pentru copii, sală de jocuri, cinema.

 

Facilitati camere

Aer conditionat, telefon, TV SAT, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta de la marca Acqua dell'Elba, seif, mini frigider, ceainic ceai-cafea, espressor cu capsule, balcon mobilat.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
lift
Seif
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
piscină interioară
Recepție 24h