Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPRING BITACORA

   Playa De Las Americas


Descriere



Localizare

  Hotelul este situat in statiunea Playa de Las Americas la 5 minute de marile magazine de la Piramida de Arona unde se afla si centrul statiunii si numai 8 minute de plaja lata cu nisip. Terenul de golf Las Americas se află la 2 km. Portul de feriboturi Los Cristianos este la aceeași distanţă. Parcul Național Teide este la 15 km de proprietate, iar Santa Cruz se află la 45 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Tenerife Sud este la 20 de minute cu mașina.

In apropierea hotelului Spring Bitacora se intalnesc urmatoarele puncte de atractie: Safari Shopping Centre (300 m), Golf Las Americas (1,2 km), Parcul Siam (1,6 km), Aqualand (2,3 km), Gran Sur Shopping Centre (3,4 km).

Facilitati hotel

 

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurante, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, tobogan cu apa, loc de joaca pentru copii, babysitter, tenis, mini golf, acces la internet, personal multilingv, divertisment de seara, club pentru copii, club de noapte/DJ, meniuri cu diete speciale (la cerere), seif, lift. Acesta dispune si de aer condiţionat, camere cu vedere la mare si la piscina şi oferă un parc acvatic şi un bufet cu preparate culinare variate.

Există un bar, un restaurant, un club de noapte și personal de divertisment.

Hotelul Bitácora are o piscină în aer liber, o terasă mobilată și un teren de tenis.

 

Facilitati camere

  Toate camerele hotelului sunt luminoase, spatioase si decorate in diverse nuante ale pamantului. Acestea includ urmatoarele dotari precum balcon cu vedere spre mare sau spre piscina, baie privata cu dus dotată cu articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci, uscator de par, aer conditionat, TV cu ecran plat (programe prin satelit), cadou de bun venit, frigider gratuit (băuturile nu sunt incluse) telefon, mini-bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.