Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIN BILLA HOTEL


Descriere

Bin Billa Hotel este situat la 100m de plaja. Acest hotel de 3* dispune de 33 camere standard si 35 camere family. Facilitati camere: Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, telefon, televizor, uscator de par, balcon. Facilitati hotel: Oaspetii acestui hotel vor dispune de :restaurant, lounge, bar, receptie 24H, WiFi, piscina exterioara (85mp) si piscina pentru copii (8mp).Acest hotel ofera seri cu cina tematica, programe de divertisment, animatori, darts, tenis de masa, bingo. Facilitati copii: Cei mici vor dispune de piscina. ***Descrierea are caracter informativ. Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului,

Localizare

Hotelul este situat la 7 km de orașul Alanya, la 39 km de aeroportul Gazipasa.

Facilitati hotel

Hotelul oferă oaspeților săi acces imediat la plaja privată, restaurant principal, restaurant a la carte, bar la piscină, bar pe plajă, lobby bar, piscină exterioară pentru adulți, baie turcească, saună, centru wellness & spa, sală de fitness, tenis de masă, darts, volei pe plajă, programe de animație, sporturi acvatice, room service, iar pentru copii există mini club, loc de joacă, zonă în piscina adulților.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie privată, uscător de păr, minibar, seif, telefon, TV satelit, aer condiționat, balcon.

Info:

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului,
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.