Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSEE BEACH HOTEL


Descriere

Localizat in zona Alanya hotelul construit in 1996 dispune de o pozitie foarte aproape de Cleopatra Beach si la 120 km de aeroportul din Antalya. Camerele sunt standard si dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si telefon. Restaurantul hotelului serveste preparate locale si internationale in stil bufet. Barul serveste gustari din bucataria locala si mediraneana precum si o selectie de bauturi racoritoare. Turistii se pot relaxa la sauna sau la o baie turceasca, sau pot desfasura diferite activitati in cadrul hotelului cum ar fi fitness si biliard.

Localizare

Hotelul Elysee Beach se afla în centrul Alanya, pe plaja Kleopatra, la 140 km de aeroportul Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul ofera facilitati precum: restaurant principal, bar la piscină. Servicii cu plata: doctor la cerere, servicii de spălătorie, telefon, fax, internet, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este cu plata.

Facilitati camera

Toate camerele sunt cu baie privată cu duș și uscător de păr, aer condiționat, mini bar (cu plata), seif ( cu plata), TV prin satelit și canale de muzică, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Bar
AC ( aer conditionat )