Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAVIA HOTELS KEMER(EX MAYA WORLD MOONLIGHT)


Descriere

Localizare: Hotelul se afla in Kemer la doar 60 de km fata de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel: Hotelul oferă diverse servicii și facilități, inclusiv un restaurant și un bar, pentru un sejur confortabil și relaxant. Accesul la internet wireless în zonele publice le permite oaspeților să rămână conectați. Copiii se pot distra minunat la locul de joacă Facilitati camere: Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat. Un balcon sau terasă se numără printre facilitățile standard ale majorității camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Inclusiv un telefon și un televizor. Baia oferă facilități convenabile, cabina de dus si uscător de păr.

Localizare:

Hotelul se afla in Kemer la doar 60 de km fata de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă diverse servicii și facilități, inclusiv un restaurant și un bar, pentru un sejur confortabil și relaxant. Accesul la internet wireless în zonele publice le permite oaspeților să rămână conectați. Copiii se pot distra minunat la locul de joacă

Facilitati camere:

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat. Un balcon sau terasă se numără printre facilitățile standard ale majorității camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Inclusiv un telefon și un televizor. Baia oferă facilități convenabile, cabina de dus si uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.