Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALM WORLD RESORT & SPA


Descriere

Localizare: Palm World Side este situat în Side, regiunea turistică din Antalya, unde bogățiile naturale și istorice se intersectează. Hotelul va lăsa oaspeților noștri amintiri frumoase, cu personalul profesionist și prietenos pe care le va experimenta. Distanța până la Side este de 7 km, Manavgat este de 11 km și aeroportul este de 57 km. Facilitati camere standard: Există 158 de camere standard care pun confortul și comoditatea în prim plan prin designul său modern. Facilitati: Balcon, baie (duș/WC), internet wireless, seif, seif contra cost, mini bar, TV LCD, muzică, telefon, uscător de păr Facilitati hotel: Telefon, fax, fotocopiere, spălătorie, curățătorie chimică, serviciu medical, sporturi nautice (afacere privată), spa și centru de înfrumusețare, room service, seif (în cameră), centru comercial, discotecă, joc cameră, coafor, butic, băcănie, închirieri auto, serviciu de internet wireless de mare viteză contra cost Alte facilitati: șah,, tenis de masă, pușcă cu aer comprimat, jocuri, saună, baie turcească, darts, boccia, internet wireless în hol, prosoape de plajă și piscină și șezlonguri folosirea gratuită a toboganelor de apă în timpul sezonului de vară serviciul la anumite momente, Piscina exterioara, piscina cu tobogan (deschisa in sezonul de vara), piscina pentru copii, piscina interioara (incalzita in sezonul de iarna), piscina interioara pentru copii (incalzita in sezonul de iarna), Facilitati pentru copii: Pentru oaspeții noștri mai tineri (4 – 11 ani) există mini club, mini discotecă, sală de jocuri cu taxă, loc de joacă, cărucior pentru copii cu taxă, scaun înalt, pat pentru copii.

Localizare

Palm World Side este situat în Side, regiunea turistică din Antalya, unde bogățiile naturale și istorice se intersectează. Hotelul va lăsa oaspeților noștri amintiri frumoase, cu personalul profesionist și prietenos pe care le va experimenta. Distanța până la Side este de 7 km, Manavgat este de 11 km și aeroportul este de 57 km.

 

 

Facilitati hotel

Telefon, fax, fotocopiere, spălătorie, curățătorie chimică, serviciu medical, sporturi nautice (afacere privată), spa și centru de înfrumusețare, room service, seif (în cameră), centru comercial, discotecă, joc cameră, coafor, butic, băcănie, închirieri auto, serviciu de internet wireless de mare viteză contra cost  Alte  facilitati: șah,, tenis de masă, pușcă cu aer comprimat, jocuri, saună, baie turcească, darts, boccia, internet wireless în hol, prosoape de plajă și piscină și șezlonguri folosirea gratuită a toboganelor de apă în timpul sezonului de vară serviciul la anumite momente, Piscina exterioara, piscina cu tobogan (deschisa in sezonul de vara), piscina pentru copii, piscina interioara (incalzita in sezonul de iarna), piscina interioara pentru copii (incalzita in sezonul de iarna),

Pentru oaspeții noștri mai tineri (4 – 11 ani) există mini club, mini discotecă, sală de jocuri cu taxă, loc de joacă, cărucior pentru copii cu taxă, scaun înalt, pat pentru copii.

 

Facilitati camera

 

Există 158 de camere standard care pun confortul și comoditatea în prim plan prin designul său modern. Facilitati: Balcon, baie (duș/WC), internet wireless, seif, seif contra cost, mini bar, TV LCD, muzică, telefon, uscător de păr

 

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )