Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIKING SUITE HOTEL


Descriere

Locație: Viking Suite Hotel, deschis pentru sezonul de vară 2023, se află pe Atatürk Cad. Nr. 56, în Kemer-Antalya. O locație strategică oferă acces facil la Aeroportul Antalya (55 km), Side (110 km), centrul orașului Kemer (90 km) și plaja la doar 800 m distanță. Facilități Hoteliere: Restaurante și Baruri: Restaurantul principal servește micul dejun, prânzul și cina în regim de bufet. Bufet pentru gustări și cafea disponibile în timpul zilei. Bar deschis între orele 10:00 - 23:00 pentru băuturi variate. Piscine: Piscină exterioară cu adâncime de 1,40 m și piscină pentru copii cu adâncime de 0,40 m. Zonă confortabilă cu șezlonguri, umbrele și saltele în jurul piscinei și pe plajă. Plajă: Acces la plajă la doar 800 m de hotel. Spa și Unități Extra (contra cost): Spa Center cu jacuzzi, masaj și îngrijire a pielii. Alte unități extra incluzând salon de înfrumusețare, mini market și magazin de bijuterii. Activități de Divertisment și Sport: Muzică live o dată pe săptămână în sezonul de vară. Activități precum dart și facilități sportive. Facilități ale Camerelor (doar Camere Standard): 55 camere apartament (1+1) de 35 m² și 4 camere apartament (2+1) de 50 m². Dotări standard: Încuietoare electronică, aer condiționat, balcon, telefon direct, TV satelit, seif (contra cost), chicinetă (frigider, plită electrică, cuptor cu microunde, fierbător de apă), baie cu duș/WC, uscător de păr. Curățenie și schimbarea prosoapelor zilnic la cerere, schimbarea lenjeriei de pat de 3 ori pe săptămână. Servicii All Inclusive Gratuite: Serată de gală o dată pe săptămână. Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale, cafea, sucuri de fructe concentrate. Deserturi servite în timpul orelor de ceai. Înghețată la barul de la piscină (16:30 / 17:00). Șezlonguri, umbrele și saltele în jurul piscinei și pe plajă. Acces gratuit la hamamul turcesc și saună. Servicii Exclusive Contra Cost: Băuturi importate, sucuri proaspete, înghețată premium. Minibar, room service, băuturi îmbuteliate și la doză, cafea de specialitate. Seif, telefon, fax, fotocopiere. Internet Wi-Fi în camere. Servicii medicale, curățătorie chimică, spălătorie. Toate alimentele și băuturile servite după ora 23:00, precum și pe plajă. Transport. Servicii de spa, inclusiv baie turcească și masaj (contra cost).

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Kemer la 800 de m de plaja si la 55 de km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. În spațiile comune este disponibil WiFi. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Hotelul dispune de o piscină pentru adulți și una pentru copii. Piscina pentru adulți are o adâncime de 1,40 m iar cea pentru copii este situata chiar langa ea. Acesta pune la dispozitia oaspetilor serviciul de transfer catre plajă, iar șezlongurile și umbrelele de soare pe plajă și în jurul piscinei sunt gratuite pentru oaspetii hotelului.

Facilitati camera

Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, mini bar, televizor, telefon si uscator.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )