Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arina Beach


Descriere

Situat la 10 km de aeroportul din Heraklion, la 24 km de orasul Hersonissos. Hotelul dispune de un restaurant principal (bufet) pentru mic dejun, pranz si cina, un restaurant a la carte pentru cina, un restaurant gourmet a la carte, snack bar la piscina, lobby bar, bar pe plaja, receptie 24 de ore, salon, wi-fi gratuit in toate zonele publice, camera pentru bagaje, mini market, magazin de suveniruri, piscina, prosoape pentru piscina si plaja, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, gradina, parking, schimb valutar, inchirieri de masini, prim ajutor, doctor (la cerere, contra cost). Deasemnea pentru cei care vor sa faca miscare in vacanta vor putea dispune de : piscina cu apa de mare, echipa de animatie, darts, tenis de masa, tenis de camp, volei pe plaja, fotbal pe plaja, centru fitness, salon de masaj, sala de jocuri electronice. Pentru cei mici exista piscina cu apa de mare, mini club (pentru copii intre 4-12 ani), loc de joaca, mini disco, babysitting (la cerere, cu plata). Se organizeaza evenimente seara, program de animatie zilnic.

Localizare

Hotelul este situat chiar pe malul marii, in statiunea Kokkini Hani, la 8 km de Aeroportul din Heraklion  si la 15 km de orasul Hersonissos.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina exterioara cu sectiune si pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, receptie 24 h, 2 restaurante, 3 baruri, internet Wi-Fi, aer conditionat, babysitting (la cerere), parcare privata, loc de depozitat bagaje, patut pentru copil (la cerere), seif, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, jocuri electronice si biliard (contra cost), masaj, tratamente faciale si corporale (la cerere, contra cost), teren de tenis, fotbal pe plaja.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, telefon direct, internet Wi-Fi, mini-frigider, seif (contra cost), baie / duș, uscător de păr, set de baie, facilități pentru prepararea de cafea / ceai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.