Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Al Raha Beach este o destinatie cu adevarat impresionanta. La doar 40 de minute de mers cu masina de Dubai si la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul International Abu Dhabi, acesta este situat ideal pentru calatorii de afaceri si de agrement, in zona uimitoare a plajei Arlaha, cu vedere la coasta golfului.

Facilitati camere

Fiecare dintre camerele de lux ofera oaspetilor sai facilitati diverse precum: acces Wi-Fi gratuit, telefoane IDD, serviciu zilnic de menaj, televiziune prin satelit, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea, halate de baie, papuci si uscator de par, seif personal in camera, room service si minibar. Camera Superior are un design elegant, cu un decor modern de inspiratie araba si cu ferestre din podea pana in tavan, cu vedere la oras sau la gradinile luxuriante ale hotelului. Camerele superioare de 65 m² ofera paturi king-size sau twin, zone confortabile de relaxare, un birou mare si TV LCD. Proiectate cu o nota moderna araba si un decor plin de culoare si covoare. Camerele Grand dispun de dormitoare king cu ferestre din podea pana in tavan, oferind vedere la Golful Arabic si gradinile amenajate hotelului. Aceasta are un balcon supradimensionat, un birou mare si o baie din marmura cu o cada si o camera de dus separata.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de multe optiuni de luat masa, puteti sa va bucurati de un ceai traditional de dupa-amiaza in Cafe Mozart. Gama larga de restaurante incepe de la bucataria mediteraneana rafinata din Azur, ospitalitatea autentica araba a lui Wanasah si exclusivitatea clubului Al Manzil pana la restaurantul Sevilla ce ofera vederi catre golf. Hotelul dispune de un centru de fitness, centru spa numit Body & Soul Spa si patru piscine, dintre care doua piscine exterioare, una interioara sio piscina cu hidromasaj. De asemenea, hotelul are si sali de aburi, sauna si jacuzzi.

 

Localizare hotel

Situat la 900 de metri de plaja privata, hotelul de 5 stele Al Raha Beach ofera un sejur cu adevarat de lux in Abu Dhabi. Hotelul este situat in Cornish, o zona de promenada nou dezvoltata, care combina magazine, parcuri si fantani, cu vederi uimitoare ale paraului Al Raha. Hotelul se afla la un mers de 10 cu minute cu masina pana la Ferrari World.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic

Locatie