Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina Byblos


Descriere

Conceptul modern de 4 stele oferă camere și apartamente atrăgătoare, elegante, care oferă o oază liniștită și confortabilă, liniștită în mijlocul zumzetului orașului existent.

Localizare:

Conceptul modern de 4 stele oferă camere și apartamente atrăgătoare, elegante, care oferă o oază liniștită și confortabilă, liniștită în mijlocul zumzetului orașului existent.
Bucurați-vă de luxul contemporan într-o locație excelentă, adiacent faimoasei plaje Jumeirah, acasă la The Walk, destinația în aer liber a Dubaiului. Aproape de zonele principale de afaceri ale Dubaiului, cum ar fi Dubai Media City, Internet City și JAFZA. Explorarea orașului nu ar putea fi mai simplă cu stația de metrou JLT la mica distanță de mers pe jos.
Hotelul Marina Byblos oferă 184 camere elegante, pentru fumători și nefumători și apartamente decorate cu gust și bine amenajate pentru confortul dvs., cu vedere la faimosul Marina din Dubai și la docurile de yachturi. Camerele sunt dotate cu toate facilitățile de cazare standard, TV LCD de 37 ", seifuri în cameră, mini-baruri și setări de aer condiționat și ambianță controlate de la distanță.

Facilitati hotel:

Experiența Hotelului Marina Byblos este mult mai mult decât un loc unde să dormiți. Vom asigura că șederea dvs. este cât se poate de confortabilă, cu servicii prietenoase, dar discrete, cu o atmosferă relaxată și facilități fantastice.

Hotelul Marina Byblos oferă oaspeților o varietate de servicii de oaspeți, pentru a vă face șederea în Dubai cât mai confortabilă.
• Camere disponibile pentru nefumători
• schimb valutar de 24 de ore la recepție
• Autobuz gratuit la plajă
• Sală de gimnastică, saună, aburi
• conexiune la internet de mare viteză și acces wireless
• Salon de sănătate și salon de înfrumusețare
• Piscină exterioară pe acoperiș
• Servicii de concierge 24 de ore
• Personal multilingv cu experiență în limbile engleză, arabă, franceză și rusă

Facilitati camera:

Camerele sunt dotate cu toate facilitățile de cazare standard, TV LCD de 37 ", seifuri în cameră, mini-baruri și setări de aer condiționat și ambianță controlate de la distanță.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.