Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BQ BELVEDERE.


Descriere

Datorita locatiei linistite, hotelul BQ Belvedere este alegerea ideala pentru familiile cu copii.

Localizare

Hotelul este situat intr-o zona linistita, in Golful Palma, la cateva minute de plaja Cala Mayor. Hotelul BQ Belvedere este la 4 km de centrul oraşului Palma de Mallorca şi la mai puţin de 15 km de Aeroportul Son Sant Joan. Magazinele din Cala Mayor sunt la doar 500 de metri. Plaja are o lungime de aproape 6 km, cu ape cristaline și nisip fin, alb, ceea ce o face una dintre cele mai bune din Europa.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Plaja Cala Major (800 m), Palatul Marivent (1,2 km), Mallorca Casino (1,9 km), Porto Pi Shopping Centre (2 km), El Garito Café (2,2 km), Castelul San Carlos (2,3 km), Tito's Palma si Castelul Bellver (2,6 km), Pacha Mallorca Nightclub (3,2 km),  Son Vida Golf (3,2 km), Palma Yacht Club (3,8 km), Palma Cathedral (4,5 km), Palma Port (4,6 km), Plaza Mayor (4,9 km), BCM Magaluf (7,2 km), Aqua land (8,7 km), Golf Santa Ponsa (9,9 km).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, restaurant in stil bufet cu aer conditionat si zona speciala pentru nefumatori, snack-bar la piscina, restaurant-pizzerie, jacuzzi in aer liber, salon TV, acces internet wireless, parcare privata, autobuz gratuit pentru oaspetii hotelului catre plaja Palmanova, zilnic din 30 in 30 de minute, intre orele 09:00 – 18:30. Pentru copii hotelul ofera program de animatie, piscina, mini-club, parc.

BQ Belvedere oferă un serviciu de transfer gratuit la plaja Palmanova şi parcare gratuită. Are o piscină mare tip lagună şi 2 căzi cu hidromasaj. Belvedere are o zonă mare de grădină, o terasă la soare cu serviciu de snack bar şi un restaurant tip bufet. Există şi parcare privată pentru biciclete.

Restaurantul principal al hotelului ofera mic dejun, pranz si cina tip bufet cu o gama larga de preparate traditionale/ internationala.

Pool barul este deschis de la ora 10 la 23 și din iunie până în septembrie până la ora 1 dimineața. Oaspetii pot savura preparate usoare, racoritoare dar si bauturi alcoolice si nonalcoolice.

Pool snack este deschis de la ora 11 la 17 si serveste gustări calde și reci (salate, baghete, toasturi, sandvișuri, burgeri, cartofi prăjiți) și băuturi răcoritoare.

Pizzeria bar deschis de la ora 13 la 18 si aici se pot servii de la pizza și paste la salate și fructe, băuturi răcoritoare, bere, vin roșu/ alb și sangria.

Lounge barul hotelului este deschis de la ora 19 la 23 si ofera băuturi calde și reci (cafea, ceai, ciocolată caldă, dozator de apă și băuturi răcoritoare, bere, vin roșu/ alb, sangria și cocktailuri cu băuturi alcoolice naționale).

Facilitati camere

Hotelul detine un numar de mare de camere confortabile, statioase si luminoase, raspandite pe 9 etaje, toate complet echipate cu baie proprie, uscator de par, aer condiţionat, terasa sau balcon cu vedere la mare, piscină sau munte, TV prin satelit, seif (la cerere, cost suplimentar), acces la internet Wi-Fi (contra cost), telefon, mini frigider (taxe extra).

Activitati/Divertisment

Exista in cadrul hotelului diferite activitati si programe de animatie pe durata zilei sau seara, atât pentru adulți cât și pentru copii. Pentru copii se asigură un program de divertisment, care include activităţi la piscina pentru copii şi spectacole live. Există şi un miniclub.

Piscina

Hotelul detine o piscina exterioara inconjurata de gradini, dar si o piscina pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Recepție 24h