Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR CLUB CALA BARCA

   Cala Barca Mallorca


Descriere

Situat in Calo de sa Barca Trencada, Hotelul Iberostar Club Cala Barca se afla la doar cativa metri de plaja. Hotelul pune la dispozitia turistilor zece piscine, unele dintre ele potrivite si pentru copii. Totodata, hotelul are o scoala de scufundari (First Class Divers International Club) si asigura numeroase activitati atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Localizare

Situat in Calo de sa Barca Trencada, Hotelul Iberostar Club Cala Barca se afla la doar cativa metri de plaja si in apropierea Rezervatiei Naturale Mondrago.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor zece piscine in aer liber, unele dintre ele potrivite si pentru copii. Totodata, hotelul are o scoala de scufundari (First Class Divers International Club) si asigura numeroase activitati atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate modern, luminoase si spatioase. Acestea au cuptor cu microunde, minibar, TV, internet WI-FI si baie proprie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.