Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JS PALMA STAY. -ONLY ADULTS-


Descriere

Hotelul JS Palma Stay este un hotel Adult Only (16+) de 4 stele si se afla in statiunea Can Pastilla, fost sat de pescari si transformat in statiune turistica potrivita pentru cei care vor o vacanta mai linistita. Hotelul a fost renovat in 2007.

Puncte forte

- Adult Only
- Piscina exterioara
- Situat intr-o zona linistita

Localizare

Hotelul JS Palma Stay este situat la o distanta de 100 m de plaja Cala Estancia si la 300 m de plaja Can Pastilla, plaje cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine si restaurante. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Club Marítimo San Antonio de la Playa (300 m), Palma Aquarium  (1.6 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 2.1 km fata de hotel.

Plaja

Plaja Can Pastilla are o lungime de aproximativ 270 m si o latime de aproximativ 65 m si este o plaja cu nisip fin si intrare lina in mare.

Facilitati hotel

Hotelul JS Palma Stay pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: gradina, terasa, piscina exterioara, jacuzzi, restaurant, bar, internet wireless, receptie 24 ore, centru de inchiriere masini si biciclete, sala de fitness, spalatorie, aer conditionat, lift. La cerere, hotelul accepta animale de companie. Hotelul nu dispune de parcare privata.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 242 camere astfel: camere duble si suite junior. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, seif (contra cost), minibar (contra cost), aer conditionat, uscator de par, balcon, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Schimb valutar
Room service
Rent-a-car
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )