Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SON CALIU SPA OASIS

   Palma Nova Mallorca


Descriere

Hotelul Son Caliu Spa Oasis 4* a fost deschis in 1964 si a trecut prin diferite procese de renovare pentru ca astazi sa fie foarte apreciat pentru servicile de calitate pe care le ofera. Proprietatea constituie unul dintre cele mai emblematice hoteluri din zona Portals Nous si este foarte accesibila din punct de vedere al zonei.

Localizare

Hotelul Son Caliu se afla situat la 2 minute de mers pe jos față de plajă. Portul de agrement și plajele din Portals Nous sunt la mai puțin de 1 km de proprietate. La cel mult 15 minute de mers cu mașina de complex se află 5 terenuri de golf. Aeroportul Palma de Mallorca se gaseste la o distanta de aproximativ 20 km (cca 20 min de mers cu masina).

Pe o raza de 10 km, in jurul hotelului, se gasesc urmatoarele puncte de atractie dupa cum urmeaza: BCM Magaluf (1,8 km), Aqua land (3,1 km), Golf Santa Ponsa (4,4 km), Santa Ponsa Beach (5,5 km), Plaja Cala Major (6,1 km), Cala Portals Vells Beach (6,3 km), Jungle Park (6,8 km), Son Vida Golf (8,2 km), Palma Yacht Club (9,3 km), Palma Port (10,2 km).

 

Facilitati hotel

Hotelul este situat între Puerto Portals și Palmanova si a fost inaugurat în 1964, fiind unul dintre hotelurile emblematice din zona Son Caliu. În prezent, proprietatea a fost renovata complet în două faze: prima, în timpul sezonului de iarnă 2015/2016, iar a doua în timpul iernii 2016/2017.

Înconjurat de grădini, Hotelul Son Caliu Spa Oasis oferă acces direct la unul dintre golfurile frumoase din Palmanova. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul Spa și piscina în aer liber. Centrul Spa oferă piscină interioară, cu apă termală, băi turcești și dușuri senzoriale. Tratamente, cum ar fi masaje și aromoterapie, sunt disponibile la un cost suplimentar.

Son Caliu dispune de urmatoarele servicii si facilitati dupa cum urmeaza: acces imediat la plaja, terasa, gradina, internet Wi-Fi disponibil in intregul hotel, posibila parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este posibilă rezervarea), restaurantul Biniagual (situat la parter, ofera mic dejun si cina cu preparate mediteraneene si internationale și există, de asemenea, un serviciu à la carte), Capricho Cocktail-Bar (situat la parter și oferă o atmosferă relaxată, elegantă), Terasă-Grădină Bar (deschis vara de la 10:30- 01:00), Pool Bar (deschis vara de la 11:00 la 19:00), mic dejun în cameră, aer condiţionat, încălzire, închirieri auto, lift, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, sală de lectură, sală TV, sală de jocuri, librarie cu cămin, piscina in aer liber (cu sectiune pentru copii), sezlonguri gratuite la piscina si pe plaja (în funcție de disponibilitate), 2 săli de întâlnire cu spațiu pentru 275 de persoane.

Animale de companie (până la 5 kg) acceptate la cerere, gratuit.

Hotelul Son Caliu Spa Oasis este ideal pentru iubitorii de sport. Acesta oferă teren de tenis gratuit, iar oaspeții beneficiază de 15 minute de scufundări gratuite la o piscină de la o școală de scufundări situată vizavi de hotel. Există și o sală de sport care ofera cursuri de yoga și Pilates.

În cadrul hotelului, turistii pot practica sporturi, se pot relaxa în zona de Spa sau in piscine și pot să participe la programe nocturne de muzică.

https://www.soncaliu.com/en/?partner=3155&gclid=EAIaIQobChMI0qmOsfuG-QIVF7vVCh2uhwInEAAYAiAAEgIPSPD_BwE

Facilitati camere

Toate camerele au aer condiționat, WiFi gratuit și TV prin satelit.

Hotelul Son Caliu Spa Oasis dispune de camere spațioase, amenajate în stil mediteranean și pline de lumină, fiind folosite materiale locale ale insulei Mallorca, cum ar fi piatra naturala sau lemn de stejar care adaugă o notă de eleganță și rafinament în cameră.

Camerele Superior sunt decorate într-un stil sofisticat sau concepute într-un stil minimalist și confortabil, elegant renovate și au fost dotate cu echipamente moderne pentru a oferi o senzație de confort de neegalat.

Toate camerele dispun de balcon sau terasa cu vedere la gradinile hotelului, catre oras sau catre mare si includ internet Wi-Fi gratuit, Tv LCD, baie privata cu dus, dotata cu halat de baie și papuci cu logo-ul hotelului, uscător de păr, oglindă de dimensiune completa,  aer conditionat, seif de inchiriat, linie telefonică internațională directă (cu taxa), birou, room service 24 h (contra cost), serviciu de spălătorie (taxa suplimentara), fier și masă de călcat la cerere, pardoseala cu parchet sau gresie/marmura.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.