Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Strada Marina


Descriere

 Localizare Strada Marina beneficiază de o locaţie convenabilă, la 200 de metri de port și de centrul oraşului Zakynthos. La 100 de metri de hotel, veți găsi o stație de autobuz, iar cea mai apropiată plajă este la 500 de metri. Aeroportul Zakynthos este la numai 3 km.  Facilitățile hotelului Hotelul oferă camere cu vedere la mare și oraș, un bar cu lounge interior și o terasă pe acoperiș. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu micul dejun tip bufet. Mai târziu, aceştia se pot bucura de o băutură sau un cocktail în lounge sau pe terasa cu vedere la mare, care oferă şi o piscină. Hotelul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi o parcare gratuită.  Facilitățile camerelor Camerele hotelului Strada Marina au aer condiționat (contra cost). Acestea oferă un TV prin satelit, seif ( contra cost) ,zonă de relaxare, minifrigider şi o baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Localizare
Strada Marina beneficiază de o locaţie convenabilă, la 200 de metri de port și de centrul oraşului Zakynthos. La 100 de metri de hotel, veți găsi o stație de autobuz, iar cea mai apropiată plajă este la 500 de metri. Aeroportul Zakynthos este la numai 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele hotelului Strada Marina au aer condiționat (5 euro/zi). Acestea oferă un TV prin satelit, zonă de relaxare, minifrigider şi o baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.